Més informació

Kit Digital

Ajuts econòmics per digitalitzar el teu negoci amb el Programa Kit Digital.

El programa Kit Digital és una iniciativa del govern d’Espanya, dins del programa d’ajuts del Plan de Recuperación i finançat pels fons europeus “Next Generation EU”, per impulsar la digitalització de pimes i autònoms.

LIQUID ha accedit al programa Kit Digital per assessorar i guiar les empreses que es vulguin beneficiar de les ajudes econòmiques per accelerar el seu negoci. Com a experts i nadius digitals podem crear una nova pàgina web o un ecommerce per millorar la teva presència en línia i augmentar les teves vendes.

 1. Pàgina web

  • Lloc web i presència a internet

  Disseny i desenvolupament d’una pàgina web moderna i autogestionable per posicionar la teva empresa a Internet. Aconsegueix una web a mida que presentai la teva empresa i els seus serveis i et permeti aconseguir nous clients. Podem integrar la teva web directament amb el teu CRM perquè puguis gestionar els teus leads des d’allà.

  Rang de preus

  8.000€ 25.000€
  Liquid Studio Pàgina web
 2. Liquid Studio Botiga online

  Botiga online

  • Comerç electrònic

  Disseny i desenvolupament de la teva botiga online sobre Shopify. Configurem la teva botiga amb els productes, passarel·les de pagaments i enviaments perquè només hagis de preocupar-te de vendre. Per a projectes més a mida, on Shopify es pot quedar limitat, treballem amb Craft commerce. D’aquesta manera, podem fer integracions més complexes amb aplicacions i serveis externs.

  Rang de preus

  12.000€ 35.000€
 3. Integració de webs i aplicacions amb CRM

  • Gestió de clients

  Fem desenvolupaments a mida per integrar la teva web o aplicació amb el CRM que facis servir. En cas que no estiguis usant cap CRM podem recomanar-te’n un que s’ajusti a les teves necessitats. Nosaltres ens encarreguem de sincronitzar la teva web o aplicació per passar tota la informació sobre els leads que generi la teva plataforma. Si ho prefereixes podem desenvolupar una eina pròpia que es nodreixi del teu CRM. Amb això podràs tenir un dashboard a mida per gestionar les oportunitats de negoci i poder gestionar les accions comercials des d’allà.

  Rang de preus

  4.800€ 9.600€
  Liquid Studio Integració de webs i aplicacions amb CRM
 4. Liquid Studio Analítica d’usuaris i vendes online amb Google Analytics i Facebook

  Analítica d’usuaris i vendes online amb Google Analytics i Facebook

  • Business Intelligence i Analítica

  Som especialistes fent integracions amb Google Analytics. Nosaltres ens encarreguem de crear i configurar la teva propietat de Google Analytics, ja sigui d’Universal Analytics o Google Analytics 4. Si ho necessites ens encarreguem de la migració d’Universal Analytics a GA4. Definim i implementem tot el tracking del procés de compres de web a través de Tag Manager. D’aquesta manera tindràs tota la informació a Tag Manager i podràs integrar-te amb altres plataformes com Facebook sense necessitat de programar res. Amb aquesta solució podràs consultar totes les dades dels teus visitants, leads i vendes de la teva web o aplicació des del teu panell de Google Analytics. O, si ho prefereixes, et generem un informe personalitzat per mostrar la informació més rellevant pel teu negoci.

  Més sobre

  Hemmingodden

  Rang de preus

  1.500€ 5.500€
 5. Digitalizació de processos

  • Gestión de processos

  Analitzem els processos interns de la teva empresa per detectar oportunitats de millora amb l’automatització de les tasques més repetitives gràcies al desenvolupament d’una aplicació a mida. Per això, tindrem en compte totes les eines que s’estiguin utilitzant actualment per definir i dissenyar una aplicació que actuï com una capa superior i s’hi integri. D’aquesta manera, l’aplicació es podrà adaptar al llarg del temps amb els canvis estructurals que es puguin produir a la teva empresa.

  Rang de preus

  12.000€ 35.000€
  Liquid Studio Digitalizació de processos
Aconsegueix fins a 12.000€ d’ajuda
T’assessorem
Logos Kit Digital
Cookies Política de privacitat Avís legal