Més informació

Kit Digital

Ajuts econòmics per digitalitzar el teu negoci amb el Programa Kit Digital.

El programa Kit Digital és una iniciativa del govern d’Espanya, dins del programa d’ajuts del Plan de Recuperación i finançat pels fons europeus “Next Generation EU”, per impulsar la digitalització de pimes i autònoms.

LIQUID ha accedit al programa Kit Digital per assessorar i guiar les empreses que es vulguin beneficiar de les ajudes econòmiques per accelerar el seu negoci. Com a experts i nadius digitals podem crear una nova pàgina web o un ecommerce per millorar la teva presència en línia i augmentar les teves vendes.

 1. Pàgina web

  • Lloc web i presència a internet

  Disseny i desenvolupament d’una pàgina web moderna i autogestionable per posicionar la teva empresa a Internet. Aconsegueix una web a mida que presentai la teva empresa i els seus serveis i et permeti aconseguir nous clients. Podem integrar la teva web directament amb el teu CRM perquè puguis gestionar els teus leads des d’allà.

  Rang de preus

  8.000€ 20.000€
  Liquid Studio Pàgina web
 2. Liquid Studio Botiga online

  Botiga online

  • Comerç electrònic

  Disseny i desenvolupament de la teva botiga online sobre Shopify. Configurem la teva botiga amb els productes, passarel·les de pagaments i enviaments perquè només hagis de preocupar-te de vendre. Per a projectes més a mida, on Shopify es pot quedar limitat, treballem amb Craft commerce. D’aquesta manera, podem fer integracions més complexes amb aplicacions i serveis externs.

  Rang de preus

  12.000€ 35.000€
Aconsegueix fins a 12.000€ d’ajuda
T’assessorem
Logos Kit Digital
Cookies Política de privacitat Avís legal